• Algemeen fysiotherapeut
  • Manueel therapeut
  • Dry Needling
  • Aangesloten bij het Netwerk Schouder en het Netwerk Traumarevalidatie

Daan Liefting

Daan is sinds 2021 in vaste dienst bij de praktijk. In 2015 heeft hij de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden succesvol afgerond. Na deze periode is hij tot 2018 verbonden geweest aan de praktijk. Na zijn werk bij diverse praktijken is hij nu vaste kracht van ons team geworden.

Daan koos voor de opleiding Fysiotherapie vanwege zijn affiniteit met sportblessures. Tijdens zijn opleiding heeft hij een minor gevolgd over training en sportrevalidatie. Na zijn opleiding is hij naast het werk in de praktijk ook actief geweest als revalidatietrainer, als fysiotherapeut bij verschillende voetbalclubs en heeft hij deelgenomen aan het Netwerk Orthopedie waar hij te maken kreeg met patiënten die een nieuwe knie, nieuwe heup of een nieuwe voorste kruisband kregen.

Om zijn kennis verder te vergroten is hij de master Manuele Therapie gaan doen. Vooral de verdieping in de wervelkolom en de gewrichten van het menselijk lichaam was doorslaggevend voor zijn keuze voor deze master. Tijdens de master werd zijn interesse in het schoudergewricht verder gewekt, dat over het algemeen een complex gewricht is. Naast deze opleiding heeft hij de cursus Dry Needling Myofasciale Triggerpoints gevolgd. Bij diverse klachten voert hij dit als aanvullende therapie uit.

BIG-registratienummer: 19926337404