Tosca Ronde

Tosca heeft in 2002 de praktijk overgenomen en heeft deze langzaamaan opgebouwd en uitgebreid met diverse specialisaties. Na haar afstuderen als algemeen fysiotherapeut in 1990 aan de Hogeschool van Amsterdam kwam al snel de interesse voor de manuele therapie. Tosca wilde zich meer verdiepen in aandoeningen van de wervelkolom en ook de relatie van andere gewrichten tot de wervelkolom meer begrijpen. Inmiddels is zij al 20 jaar manueel therapeut. Dit vak oefent zij nog altijd met veel enthousiasme uit en het vakgebied blijft haar boeien.

Naast het behandelen van patiënten is Tosca verantwoordelijk voor het management van de praktijk. Veranderingen in de zorg worden op de voet gevolgd en waar nodig ingevoerd in de praktijk. Zij houdt van vernieuwing. Zo heeft ze een aantal jaar geleden met een aantal partijen de fitnesszaal in de Prins Hendrikstichting ontwikkeld.
Verder vindt Tosca het belangrijk dat haar medewerkers zich blijven scholen, ontwikkelen en hun vak bijhouden. Haar motto: ‘stilstand is achteruitgang’.