Anne van Duin

Anne is sinds 2014 aan de praktijk verbonden. Zij is fysiotherapie gaan studeren vanwege haar eigen ervaringen met dit vakgebied. Het contact met de patiënt en het kunnen helpen bij het herstel van hun problemen gerelateerd aan bewegen, sprak haar aan.
Na haar afstuderen in 2012 aan de Hogeschool van Amsterdam kwam steeds meer de interesse voor de manuele therapie. In juli 2018 heeft zij haar diploma Master Manueel Therapeut behaald aan het SOMT.

Deze specialisatie trekt haar aan omdat er naar het gehele bewegingspatroon wordt gekeken en verder wordt doorgezocht naar de daadwerkelijk oorzaak van de klachten. Anne vindt het belangrijk dat de patiënt zelf ook actief aan de behandeling deelneemt, door te oefenen. Op die manier kun je samen streven naar een zo snel mogelijk herstel en ook herhaling van klachten proberen te voorkomen.

Op 1 april 2019 is Anne lid geworden van het Rug-netwerk, een kwaliteitsnetwerk van fysio- en oefentherapeuten die kwalitatief hoogwaardige zorg biedt aan mensen met rugklachten.