Nascholingen

apr 11, 2019

Ook in 2019 volgen onze therapeuten nascholingen

Natuurlijk volgen onze therapeuten in 2019 weer diverse  cursussen en nascholingen.

Tosca Ronde en Yvonne van de Reep bezochten op 4 april jl. de Introductiecursus Echografie. EEn eerste kennismaking met Echografie om te onderzoeken of echografie voor de praktijk een waardevolle aanvulling kan zijn.

Yvonne van de Reep is op 29 maart jl. naar het jaarlijkse congres van de NVFB geweest, de landelijke organisatie voor Bekkenfysiotherapeuten. Hier worden de laatste inzichten binnen het vakgebied gepresenteerd en kan de therapeut deze bevindingen toepassen in haar dagelijks werk.

Op 13 april a.s. gaan Anne van Duin en Tosca Ronde naar het jaarlijkse congres van de NVMT de landelijke organisatie van Manueeltherapeuten. Ook hier worden de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in het vakgebied van de Manueeltherapie gepresenteerd die gebruikt kunnen worden in de dagelijkse praktijk.

Anne van Duin is per 1 april 2019 lid van het Rug-netwerk. Het Rug-netwerk is een kwaliteitsnetwerk van fysio- en oefentherapeuten die kwalitatief hoogwaardige zorg biedt voor de behandeling van mensen met rugklachten.